Design a site like this with WordPress.com
Per començar

L’associació

ENTRETEMPS és una associació cultural fundada l’any 2010 per la filòloga i lingüista Marie-Noëlle Marange, amb un primer objectiu: dur a terme tallers d’escriptura creativa i lúdica adreçats a nens i nenes ingressats per malalties cròniques. De seguida es va proposar el projecte a entitats i institucions que acullen joves i adults amb risc d’exclusió social.

Una mica d’història

L’any 2008, any del començament de la crisi, Entretemps va decidir reconduir el seu objectiu inicial i portar a terme tallers d’escriptura per a Centres Cívics de la Comarca de Girona com una activitat més, és a dir, amb un públic de joves i adults sense problemes físics, mentals o psicològics.

L’any 2013, l’equip d’Entretemps s’amplia amb més col·laboradors i més projectes intentant assolir el mateix propòsit: ajudar col·lectius amb risc d’exclusió reduint el seu patiment i el seu malestar psicològic a través d’activitats culturals i manuals, així com -a part de l’escriptura- la dansa, la il·lustració, la fusteria, el conte oral…

Per raons diverses, no es va poder portar a terme aquests objectius. Tot i així, fins el 2016, els tallers d’escriptura van continuar la seva trajectòria als Centres Cívics de Girona, Porqueres i Besalú. Es van organitzar, a més, tallers d’escriptura en francès, adreçats a joves estudiants d’aquest idioma.  

Avui

Des de finals del 2016, Entretemps ha recuperat el seu primer objectiu: acostar l’escriptura lúdica a persones de centres mèdics i hospitalaris.

A més, des de 2018, l’associació aposta per a la formació de docents en Jocs literaris aplicables a l’aula.


Bloc a WordPress.com.

Up ↑

A %d bloguers els agrada això: