Cursos per a docents

JOCS LITERARIS APLICABLES A CLASSE

Aquest curs se centra en el disseny i en l’aplicació de jocs literaris a les aules de primària i de secundària, així com a les aules d’educació especial, de cicles formatius i de formació d’adults.

Un article del Diari de l’educació per reflexionar sobre el panorama actual.

El curs està reconegut per la:

Si voleu descarregar-vos la fitxa completa del curs cliqueu aquí


Objectius i metodologia

Els participants descobriran com els nens poden jugar a escriure i aprendre a escriure alhora.

Els participants sabran, a través de la història de l’escriptura contemplada des d’un prisma creatiu i a través d’un recorregut pels diferents corrents de l’escriptura creativa (nacionals i internacionals), quin tipus de taller(s) poden aplicar a les seves aules.

Els participants sabran què son les consignes, quines classes de consignes hi ha per així poder aplicar-les a les seves aules. Aprendran a dissenyar-ne tot ajustant-se a les necessitats lingüístiques i creatives dels seus estudiants.

Els participants aprendran a avaluar un escrit (relat, poesia…) no solament des d’un punt de vista acadèmic (gramatical i ortogràfic) sinó també des d’un punt de vista imaginatiu i creatiu.

Els participants ampliaran els seus coneixements relacionats amb la creació literària

Els participants sabran adaptar tots aquests coneixements paral·lels als currículums.

Vegeu el detall del programa del curs.

Curs complet o curs introductori?

Curs complet:

30h totals, 24h presencials

La formació està reconeguda pel Departament d’Educació. Una vegada hagis acabat el curs, nosaltres gestionarem el reconeixement de les teves hores lectives.

Curs introductori:

Existeix una versió reduïda del curs que s’articula en 4 sessions d’1h30 cadascuna i que permet una primera aproximació als jocs literaris i a la metodologia que hi ha al darrere. Ideal per l’equip de docents que vol iniciar-se en la seva pràctica.

En ambdós cursos es proporciona als participants unes fitxes didàctiques escollides per facilitar la introducció dels jocs literaris a les vostres aules.

Convocatòries

El curs -tant el curs introductori com el complet- el sol·licita un (o diversos) centres educatiu i Entretemps es desplaça fins el centre en un horari convingut prèviament. Llegiu les condicions generals aquí.

Vols que vinguem al teu centre?

Si estàs interessat/da en rebre més informació, o bé si desitges inscriure’t, escriu-nos a entretempsescriu@gmail.com.


Crea un lloc web gratuït o un blog a Wordpress.com.

Up ↑

Create your website at WordPress.com
Per començar